Kloakspuling 

Skal vi hjælpe dig med at holde din kloak kørende?

Har du problemer med at din vask eller toilet stopper, er der muligvis behov for at få spulet din kloakledning igennem, og dette løser vi hos Sejersten Kloak Service A/S.

Som vi alle ved, smutter der ofte ting ned i kloakken der ikke burde, med det resultat at din kloak bliver stoppet til. Ved simpel vedligeholdelse af din kloakledning, kan du undgå at din kloak stopper til, med dårlige oplevelser til følge.

Blandt andet kan den stigende mængde nedbør gennem de seneste år blive et stort problem, hvis kloakken ikke er ren. Vandet vil stige op, og kan give vandskader.

Et af tegnene på at din kloak er stoppet, kan være at toilettet er lang tid om at blive tømt, når der bliver skyllet ud, eller at vandet ikke forsvinder fra håndvasken eller køkkenvasken.

Normalvis vil problemet kunne løses ved hjælp af en kloakspuling, men oplever du jævnligt at kloakken stopper til, kan det tyde på, at der er noget galt. Der vil formentlig være tale om et rørbrud eller sætningsskader, der skal repareres. I dette tilfælde vil en spuling blot udsætte problemet.

Kloaknettet kan være udsat for mange problemer: Trærødder, sætningsskader, kalk- og fedtaflejringer fra køkkenvasken, eller andre angreb af ”tidens tand”. Resultatet kan være lugtgener, fugtskader, tilstopning og værst af alt rotteproblemer.

Vi lokaliserer problemerne ved hjælp af vores moderne udstyr.

Vores mindste biler er små og lette og kan derfor uden problemer komme ind i baggårde, på cykelstier og andre vanskelig fremkommelige steder hvor de store vogne ikke kan komme ind, men stadig være effektive ved brug af højtryksspuling til grundig rensning. Kloakrensning er en forudsætning for TV-Inspektion vi gerne udfører samtidig, hvis kunden ønsker det.

  • Kloakspuling

  • Små biler, der kan komme ind de fleste steder

  • Moderne udstyr

Kontakt Sejersten Kloak Service

Kontakt os allerede i dag på tlf.: 47 31 00 92 eller gå til vores kontakt side for at få et uforpligtende tilbud på en løsning til dit kloakproblem.

Leveret af