Om os

Hvordan er Sejersten Kloak Service A/S blevet til det vi er i dag?

Einer Sejersten startede Sejersten Maskinstation med sine to brødre tilbage i 1965

Tilbage i 1965 blev Sejersten Maskinstation en realitet. Einer Sejersten oprettede virksomheden sammen med 2 brødre.

Efter få år blev der mere og mere arbejde og stor efterspørgsel efter en slamsuger. Derfor valgte brødrene Sejersten i 1976 at købe deres første slamsuger.

Det blev hurtigt til flere, og selve slamsugerforretningen blev en stor del af maskinstationens daglige arbejde.

I 1992 kom Einers kone Ulla med ind i virksomheden, og slamsugerforretningen blev solgt fra til Einer og Ulla, og dermed førte de slamsugerforretningen videre som Sejersten Kloak Service ApS.

Om os
Om os

I maj 2015 solgte Einer og Ulla virksomheden til Alex Møller og William Gerner Hansen, der hver havde et ejerskab på 50%.

Alex og William drev i forvejen virksomheden SHT Vand & Miljø ApS, der foretager styrede underboringer samt drift- og vedligehold af vandværker.

Som led i aftalen skulle Einer og Ulla fortsat arbejde i virksomheden i tre år, for at sikre den bedst mulige overlevering af de mange trofaste og gode kunder efter mere end 40 år i branchen.

Når SHT er ude på opgaver med styret underboring, er der brug for en slamsuger til at suge det overskydende boremudder op. Det var i den forbindelse, at der blev skabt kontakt til Sejersten Kloak Service, da Einer og Ulla var faste underleverandører.

Da Einer og Ulla ønskede at sælge forretningen, var det naturligt for Alex og William at købe den, så de ikke længere skulle hyre eksterne slamsugere hver gang.

I 2020 overtog Alex Møller forretningen, som han i dag er eneejer af.

I dag er kapaciteten i Sejersten Kloak Service A/S allerede fordoblet i forhold til da Alex og William overtog virksomheden.

Sejersten Kloak Service A/S løser alt inden for kloakrensning, kloakservice, tv-inspektion, slamsugning for private, virksomheder samt offentlige institutioner i hele Nordsjælland.

KONTAKT OS