TV Inspektion af kloakledning 

Tag med Sejersten Kloak Service A/S en tur under jorden

Som vi alle ved, er det danske kloaknet ikke i den bedste stand. Det er i dag dog blevet meget lettere at lokalisere problemer i kloakker og undersøge dem uden at skulle grave hele haven op eller fjerne hele belægningen i indkørslen.


Hos Sejersten Kloakservice A/S anvender vi en specialudstyret bil til TV-Inspektion med video og foto af kloakkerne. Hos Sejersten Kloakservice A/S anvender vi en specialudstyret bil til TV-Inspektion med video og foto af kloakkerne. Endvidere er vi blevet tilsluttet Danske TV-Inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK) i december 2018. DTVK er en landsdækkende frivillig kontrolordning, hvis formål er at sikre, at de tilsluttede TV-Inspektionsfirmaer udfører TV-Inspektion på et højt kvalitetsniveau, og at firmaerne udnytter den sidst nye teknologiske udvikling.

DTVK logo

TV-Inspektion er den mest effektive metode til at undersøge kloakker for rotteproblemer og anvendes desuden til saneringsundersøgelser samt ved tilstandsvurderinger og rapportering inden for kloakservice. Ved hjælp af en lille robot på hjul, som vi kalder for den lille traktor, der er udstyret med et kamera, kører den afsted gennem din kloak og filmer alt hvad den ser. Der er tale om et kamera, som kan dreje 360 grader, og derved kan se hele vejen rundt i kloakken, og op i kloakkens forgreninger.


Tv-udstyret kan udføre faldmåling, så man kan se om rørerne ligger med rigtigt fald eller der er lunker på rørføringen.


Inden vi laver en TV-Inspektion, vil vi normalvis foretage en slamsugning og kloakspuling af rørene for der bliver fri passage til den lille traktor med kameraet på.


Efter endt Tv-Inspektion, udfærdiger vi en TV-Inspektions-rapport, der sammen med optagelserne på dvd eller USB-nøgle er en stor hjælp både ved reparation af kloakken og ved anmeldelse af skaden til forsikringsselskabet.


Hos Sejersten Kloak Service A/S foretager vi TV-Inspektion af både kloakledninger, faldstammer, stikledninger og meget andet. Rørene kan have en diameter fra 40 mm til 6000 mm.


Skulle du have en brønd på din ejendom, som du ikke kan finde, kan vi ved hjælp af den lille traktor i en TV-Inspektion finde den og ud fra en søger, lokalisere den i jorden. Det kan være, at den er svær at finde pga. brønddækslet med tiden er blevet dækket til med jord eller andet fyldstof.


  • TV-Inspektion af kloakledning med video og foto
  • Medlem af DTVK
  • Lokalisering af skader på kloak 
  • Kortlægge skader på rørene og finde årsager til rotteproblemer
  • Finde og inspicere utætheder, brud og forstoppelser
  • Finde og kortlægge skjulte brønde
  • TV-Inspektions-rapport 
  • Specialudstyret TV-bil 

Kontakt os allerede i dag på tlf.: 47 31 00 92 eller gå til vores kontakt side for at få et uforpligtende tilbud på en TV-Inspektion.

Leveret af